Запознајте не!2019-03-25T07:55:18+00:00

Запознајте не!

Спец. Д-р Димитар Тасевски
Спец. Д-р Димитар ТасевскиОрален хирург, имплантолог, официјален MIS-implant експерт, едукатор и специјалист за MGUIDE
00 389 2 2456 333
Проф. д-р Стипица Поповски
Проф. д-р Стипица ПоповскиОртодонт
00 389 2 2456 333
Д-р Македонка Тасевска
Д-р Македонка ТасевскаЕндодонт
00 389 2 2456 333
Д-р Александар Трајаноски
Д-р Александар ТрајаноскиDSD мастер, естетски стоматолог
00 389 2 2456 333
Прим. д-р Томе Тасевски
Прим. д-р Томе ТасевскиДоктор по општа стоматологија, магистер по маркетинг и менаџмент, AAP, EFP член
00 389 2 2456 333
Д-р Ѓоко Шикалески
Д-р Ѓоко ШикалескиЕндодонт
00 389 2 2456 333
Спец. д-р Ана Гугушовска Трајаноска
Спец. д-р Ана Гугушовска ТрајаноскаОрален хирург, имплантолог и периодонтолог, специјалист за MGUIDE
00 389 2 2456 333
Д-р Ана Бојаџиева
Д-р Ана БојаџиеваДоктор по општа стоматологија
00 389 2 2456 333
Спец. д-р Дарко Велјановски
Спец. д-р Дарко ВелјановскиОрален хирург, имплантолог и периодонтолог, специјалист за MGUIDE
00 389 2 2456 333
Македонски English Ελληνικά Albanian